....

                                                                   

    preguntes freqüents


nosaltres       els nostres serveis              les garanties             bricolatge/professional/industrial


 

nosaltres

 

Horari

Pregunta- Perquè fan canvis d'horari durant l'any ?

Resposta- Al ser Tallers Prats, scp una empresa familiar, la qualitat del servei bé directament lligada a l'adaptació dels nostres horaris als dels nostres clients (al menys d'una gran majoria) i a la nostre capacitat personal de donar-hi solució, tenint en compte la conciliació de la vida familiar i laboral.

.

tornar a l'inici de la pàgina

els nostres serveis

Pregunta- No som de Terrassa o rodalia, com els hi puc fer arribar la màquina per reparar ?.

Resposta- Si ens truca, li pendrem les dades per tramitar la recollida de la seva màquina, per un preu de transport i mà d'obra competitius, li realitzarem el servei de reparació i el podrà pagar per transferència o reemborsament.

P- Hi ha algún mètode per tal de demanar un accessori o recanvi de les marques que representen, que no impliqui venir a Terrassa?.

R- Li podem enviar el material per transport, a preu de Tarifa Oficial , per reemborsament, peró no hi ha opció de retornar el material. Tallers Prats, scp empresa de serveis per professionals no fa venda per internet.

P- Perquè no em volen dir per telèfon que em pot costar una reparació?

R- Generalment els símptomes d'una avaria ( xispes, fum, sotrecs, ... ) poden ser per molts motius, cal verificar la màquina en taller per establir el motiu de l'avaria, de vegades avaries que semblen importants no ho son tant i al l'inrevés.

.

P- Perquè cobren els pressuposts no acceptats ?

R- Les nostres tarifes de servei ( mà d'obra ) estan molt ajustades, en realitzar un pressupost triguem entre 20 i 35 minuts ,  encara que no es pugui o vulgui reparar hem invertit un temps en fer-ho. Generalment al mostrador , una màquina que tingui evidencies d'estar al nivell de no ser rentable reparar, ja no s'agafa, indicant al client el cost aproximat de la reparació ( sense cobrar-li ).

.

P- No vull reparar la màquina, però me la tornen desmuntada.

R- Si la màquina no es repara, es torna desmuntada per diversos motius, un d'evident es que no funcionarà un cop muntada, o que pot posar en perill l'usuari si es munta i es vol fer funcionar. Si tot i així el client la vol muntada, pagant la meitat de la mà d'obra pressupostada, la muntem però de forma que no es pugui posar en marxa. No podem acceptar la responsabilitat d'un accident en cas de voler posar en marxa una màquina avariada.

.

P- Tan complicat es trobar unes escombretes de recanvi, si els porto de mostra i no recordo el model o marca?.

R- Sí i molt , només de les marques europees, a les que prestem servei, hi ha en distribució una trentena de models d'escombretes diferents per marca, això només dels models en actiu, de models antics pot haver una quantitat             semblant, al taller podem tenir fins a cent referències , les més habituals, no sempre recordem tots els models de memòria com per a poder identificar-les amb la mostra.

Si ens indiqueu marca i model, podem indicar-vos el preu, si en tenim o quant us la podem subministrar.

.

P- Perquè si porto una màquina en Garantia i una sense, la de Garantia la reparen abans?.

R- Tenim un compromís amb les marques a les que prestem servei, de reparar el més ràpid possible les màquines en Garantia, la resta segueixen l'ordre d'arribada al taller.

.tornar a l'inici de la pàgina

les garanties

Pregunta- Quina garantia té una màquina professional ?.

Resposta- Generalment es d'un any en màquines professionals i amb extensions d'aquest període, però a criteri de cada marca.

.

P- Quin període de Garantia, té una màquina de Bricolatge ?.

R- Tal com indica la Llei de Garantia (  http://www.consum.cat/temes_de_consum/garanties/index.html ) és de 2 anys, aplicant el que indica la llei en quant a terminis. I excloent els següents casos :

         Hi ha un clar abús de l'us de l'eina, hi ha desgast del material ( el desgast no entra en Garantia ).Les eines de bricolatge , només son per usos domèstics amb un temps d'us dins d'aquest concepte.

         L'us que se li dóna no es l'adequat per l'eina.

         L'us en activitats professionals.

.

P- El tiquet de la Garantia està en blanc al mig any, que faig?

R- Alguns venedors no informen als clients, que el tiquet , qué es el comprovant de la Garantia, està imprès en paper tèrmic , aquest tipus de paper amb l'escalfor o el sol directe , s'acaben esborrant, la millor opció es demanar Factura impresa i guardar-ho com a comprovant de Garantia, sense un document llegible les marques no ens deixen tramitar Garanties.

.

P- Si m'he equivocat al comprar l'eina , em poden indicar quina seria millor per al meu us?.

R- Sí, si vostè ens indica la tasca que realitza , li podem aconsellar marques i models que siguin adequats.

.tornar a l'inici de la pàgina

bricolatge/professional/industrial

Pregunta- He comprat un martell SDS de bricolatge i a les dues hores s'ha cremat o trencat, com és possible?.

Resposta- Dues hores de treball , per a un martell de bricolatge és excessiu, s'entén com bricolatge una activitat de lleure domèstica, i aquesta feina que indiqueu requereix una màquina professional.

.

P- He tret totes les rajoles del bany amb un picador de bricolatge en un cap de setmana i ja no funciona la màquina.

R- Qualsevol activitat que un professional realitza de reforma , si la realitzem nosaltres , també necessitem eines de professional, un picador de bricolatge, serveix per treure les rajoles al canviar una aixeta o la pica , és a dir 6 rajoles aprox., Les feines continuades , superen les capacitats de la màquina de bricolatge.

.

P- L'esmoladora de 115mm de bricolatge quan porto 15 rajoles tallades ja no funciona.

R- Les esmoladores petites son pensades per a feines anomenades d'acabat, per fer-les servir en llocs on una de gran no hi cap, si la feina (en la mida del bricolatge) es continuada o hi ha quantitat, cal fer servir una de gran (230mm) .

.

P- Tinc un martell combinat professional, puc fer demolició o treure rajoles ?

R- Cal llegir les especificacions de cada model, quan indica "cincelado ocasional o demolición ligera", vol dir que la posició de parada de picada, està pensada com una opció per a petites regates o feines puntuals, si s'en fa un abús        segurament algun mecanisme patirà desgast o avaria.

.

P- Perquè no em recomanen un martell per a tot ús i que sigui lleuger?.

R- Creiem que tota feina requereix una eina adequada, generalment els martells petits combinats, son per a foradar formigó segons la seva capacitat nominal i petites feines amb el picador de forma puntual, un combinat adequat per a totes les feines , es una màquina mitjana i més pesada que els martells petits.

.tornar a l'inici de la pàgina

 

        Si voleu realitzar alguna pregunta , podeu enviar un correu : Consulta

 

 


Aquestes indicacions, son únicament a títol informatiu i expressen només el nostre parer respecte les preguntes dels clients.

Si voleu fer servir aquestes indicacions en algun altre lloc, si us plau, mencioneu l'origen, gràcies.

Tallers Prats,scp